|
SC Cambuur webshop
Voor elkaar!
't geel en blauw zit in ons bloed

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op via één van de onderstaande mogelijkheden. Bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00 uur.

Klantenservice
Sluiten

Privacy

Deze website is onderdeel van TG groep B.V.
Ons vestigingsadres is Wagenmakersstraat 1, 8601 VA Sneek
Ons postadres is Wagenmakersstraat 1, 8601 VA Sneek
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 01164708
Ons B.T.W.-nummer is NL.8213.70.017.B01

textielstra.nl hecht belang aan uw vertrouwen en dus respecteren wij uw privacy. Wij dragen er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens, die u aan ons verschaft, vertrouwelijk worden behandeld. Wij houden ons daarom bij de verwerking van uw persoonlijke gegevens aan de wettelijke bepalingen zoals omschreven in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. textielstra.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen/ter beschikking stellen tenzij deze betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. U kunt onze website en webshops in principe bezoeken zonder persoonlijke gegevens te hoeven verstrekken, tenzij u overgaat tot bestelling.  

 

Textielstra Groep gebruikt uw verschafte persoonlijke gegevens om de volgende diensten uit te kunnen voeren:

Email adres
Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

Postadres
Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

Telefoonnummer
Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

Overige
De overige verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

 

Bij de bestelling van producten en diensten hebben wij uw correcte persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, factuur- en afleveradres, betaalgegevens) nodig ten eerste, om ervoor te kunnen zorgen dat uw bestelling correct wordt afgehandeld, en ten tweede om, bij onvoorziene calamiteiten, contact met u op te kunnen nemen. Uw telefoonnummer wordt slechts gebruikt bij vragen. Uw e mailadres hebben wij nodig om de ontvangst van uw bestelling te kunnen bevestigen. Verder ontvangt u via dit adres de status van uw bestelling.

 

Met uw toestemming gebruiken wij uw persoonlijke gegevens om u te informeren over speciale aanbiedingen en acties. Als u dit niet langer op prijs stelt dan kunt u ons dat laten weten.

 

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Deze verzamelen wij door u eens in de zoveel tijd te vragen om een online enquête in te vullen. Hiertoe bent u uiteraard niet verplicht.

 

Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij u om uw persoonlijke gegevens achter te laten. Deze gegevens gebruiken wij om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

 

Voor een bezoek aan onze website is het accepteren van cookies niet verplicht. Wij willen u er echter wel op wijzen dat het gebruik van de winkelmand functie en dus het bestellen van producten alleen mogelijk is wanneer cookies worden geaccepteerd. Cookies en Flash-cookies zijn kleine bestandjes, die door middel van uw browser op uw computer worden opgeslagen, deze cookies wisselen bepaalde instellingen met ons systeem uit.

 

Het opslaan van deze instellingen helpt ons, onze website en onze aanbiedingen beter op uw wensen af te stemmen en dus het gebruik voor u gemakkelijker te maken, bijvoorbeeld doordat bepaalde gegevens van u zodanig worden opgeslagen, dat u ze bij elk volgende bezoek niet steeds weer hoeft in te voeren.

Wij hanteren de volgende veiligheidscriteria:

- Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
- Wachtwoorden worden altijd gehasht opgeslagen.
- Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
- Het verzenden van persoonsgegevens per e-mail gebeurt via een beveiligde verbinding.
- Wij nemen technische en organisatorische maatregelen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking ervan (zoals aanvallen) tegen te gaan. Wij garanderen daarom een passend beveiligingsniveau en laten onze site periodiek toetsen.
- Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.
- Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

Indien u nog vragen heeft  over de Privacy Statement van Textielstra Groep, dan kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@textielstragroep.nl of bellen naar 0515-429506. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. Onze klantenservice helpt u graag verder als u informatie nodig heeft over uw persoonlijke gegevens en/of als u deze wilt wijzigen. Mocht het nodig zijn om onze Privacy Statement aan te passen dan zult u op deze website altijd de meeste recente versie terugvinden.

Lijst van de cookies die wij opslaan:

CART

De associatie met uw winkelwagen.

CATEGORY_INFO

Slaat categorie informatie op zodat de webpagina sneller laadt.

COMPARE

De producten die u aan het vergelijken bent.

CURRENCY

Uw gewenste valuta

CUSTOMER

Een gecodeerde versie van uw klant-ID in de webshop.

CUSTOMER_AUTH

Een indicator welke aangeeft of u bent ingelogd in de webshop.

CUSTOMER_INFO

Een gecodeerde versie van uw klantgroep-ID in de webshop.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Slaat uw klant segment-ID op.

EXTERNAL_NO_CACHE

Een indicator welke aangeeft of caching is toegestaan.

FRONTEND

Uw sessie-ID op de server.

GUEST-VIEW

Geeft gasten de mogelijkheid om producten in de winkelmand te zetten.

LAST_CATEGORY

De laatste categorie die u bekeken heeft.

LAST_PRODUCT

Het laatste product wat u heeft bekeken.

NEWMESSAGE

Geeft aan of u een nieuw bericht ontvangen heeft.

NO_CACHE

Geeft aan of u caching ingeschakeld heeft.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Informatie over uw winkelwagen en shopgeschiedenis.

POLL

Het ID van de laatste poll waarop u gestemd heeft.

RECENTLYCOMPARED

Welke producten heeft u onlangs met elkaar vergeleken.

STF

Informatie over producten die u onlangs via email heeft gedeeld.

STORE

Welk winkelzicht en welke taal heeft u als standaard ingesteld.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE       

Geeft aan of u cookies accepteert.

VIEWED_PRODUCT_IDS

Het product wat u als laatst bekeken heeft.

WISHLIST

Een beveiligde weergave van welke producten u op uw wenslijst heeft staan.

WISHLIST_CNT

Hoeveel producten staan er op uw wenslijst.